Posted on

Voordat u online geld gaat verdienen, zijn er een paar dingen die u moet weten. Het belangrijkste om te onthouden is dat hoewel sommige van deze sites slechts kleine bedragen betalen, ze allemaal bij elkaar optellen en je zou kunnen kijken naar een jaarlijkse bonanza van £ 1.000.

Bewaar geen contant geld op online verdienende accounts

Bedrijven die u de mogelijkheid bieden om online te verdienen, zijn geen banken. Er is geen bescherming als iemand ondergaat en je geld meeneemt. Neem dus uw geld op zodra u de betalingsdrempel bereikt.

Stel een speciaal e-mailadres in

Stel een speciaal e-mailadres in voor online verdienen. Als het gaat om krachtige gratis opties, behoort Gmail tot de beste. Door dit te doen, kunt u ook snel controleren wanneer er nieuwe betaalde taken beschikbaar komen. Je kan online geld verdienen e-mails lezen en dus gewoon thuis geld verdienen.

Verwacht niet dat je er meteen in zult rollen

Bij sommige sites kan het even duren voordat je genoeg hebt verdiend om je geld op te nemen. En als je het opgeeft, betekent dit dat je de taken gratis hebt gedaan.

Om deze reden is het belangrijk om te begrijpen dat het geen snel geld is. Maar het is een mooi extra inkomen, mits je consequent bent en een beetje geduld hebt.

Besteed zo snel mogelijk cadeaubonnen

Als u de keuze krijgt, kiest u ervoor om contant betaald te worden. Als u wordt betaald met cadeaubonnen, besteed ze dan zo snel mogelijk. Als u dit doet, verkleint u de kans dat u ongeldige vouchers overhoudt als de winkelier u betrapt. Bovendien betekent het dat je ze niet kunt verliezen of vergeten totdat ze verouderd zijn. Voor meer informatie hierover, zie onze Cadeaubonwaarschuwing .

Als u meer dan £ 1.000 verdient, wil de belastingman zijn deel

Voordat u de dosh begint te tellen, moet u er rekening mee houden dat een deel van wat u verdient, kan worden belast.

Een belastingverlaging die in 2017 is geïntroduceerd, betekent dat de eerste £ 1.000 die u per jaar verdient ‘handelen’ belastingvrij is. Dit betekent in feite dat u de eerste £ 1.000 die u verdient niet meer hoeft te melden als zelfstandige of als u goederen verkoopt, online of offline.