Posted on

1. Ladder op de markt

Timing is alles – vooral als het gaat om investeren. Net als bij de aandelenmarkt is het van cruciaal belang om op het juiste moment de cryptomarkt te betreden om uw rendement te maximaliseren.

Bitcoin-prijzen kelderden in 2018 en investeerders betaalden de prijs. Het probleem? Beleggers letten niet op de waarschuwingssignalen. Bitcoin bevond zich vorig jaar midden in een doodskruis – wat meestal het begin is van een bearmarkt. Een doodskruis is wanneer het voortschrijdend gemiddelde over 50 dagen het neerwaartse voortschrijdend gemiddelde over 200 dagen overschrijdt.

Een betere tijd om te investeren is tijdens een gouden kruis – wanneer het voortschrijdend gemiddelde over 50 dagen het voortschrijdend gemiddelde over 200 dagen overschrijdt. Professionele handelaren hebben meestal korte aandelen tijdens een death cross en lange aandelen tijdens een golden cross.

Wat is de beste tijd om de cryptocurrency te kopen? Er is geen datum. Een gouden kruis is moeilijk te voorspellen. Je kunt het beste inzetten om naar binnen te gaan en langzaam de markt op te gaan tijdens de eerste dip na een cross. Veel mensen kiezen er ook voor om bitcoin gokken uit te proberen.

2. Gebruik inzetbeloningen

Met zoveel buzzworthy-munten op de cryptomarkt, kan het moeilijk zijn om op een winnaar te wedden. Het goede nieuws? Het is moeilijk om een verliezer te kiezen op een bullmarkt.

Een geweldige manier om uw rendement te maximaliseren, is door te investeren in een munt die uitstekende beloningen biedt. Veel start-ups bieden maandelijkse bonussen aan investeerders aan door simpelweg hun munten vast te houden. Door te beleggen, ontvang je maandelijkse beloningen voor het eenvoudig vasthouden van hun munten. U kunt deze bonussen vervolgens weer in nieuwe investeringen steken om uw vermogensopbouw te versnellen.

3. Bewaar je munten in native wallets

Bescherm altijd uw vermogen. De beste manier om uw munten veilig te houden, is door ze op te bergen in de portemonnee van uw eigen munt.

Crypto-uitwisselingen maken het gemakkelijk om te investeren, munten te verkopen en geld te storten. Ze zijn echter kwetsbaar om te worden bevroren en gehackt, wat betekent dat u al uw geld in één klap kunt verliezen.

Native wallets zijn veel veiliger. Ze zijn gedecentraliseerd en de rekeninghouder heeft altijd de controle. Met native wallets ben jij de enige die de sleutels van je account heeft. Of je nu honderden of miljoenen in crypto hebt, je kunt je investering beschermen door je geld te plaatsen waar het veilig is.