Posted on

Tip # 1 – Profiteer van goedkopere tarieven op parkeerterreinen buiten de luchthaven

Een van de beste manieren om voordelige parkeeraanbiedingen op de luchthaven te krijgen, is door te boeken op een privéterrein dat dicht bij de luchthaven ligt, maar niet op het terrein van de luchthaven. Deze optie kan tot 70% besparingen opleveren en biedt een gratis pendeldienst van en naar uw terminal. Zo handig!

 

Tip # 2 – Boek hotels met een gratis parkeerpakket

Sommige reizigers weten ruim van tevoren dat ze een hotelkamer aan de voor- of achterkant van hun reis nodig hebben. Als dit voor u het geval is, is een hotel/ park-bundel een geweldige manier om te besparen op parkeren op de luchthaven. U boekt een kamer en bij het hotel kunt u uw auto gratis parkeren voor de duur van uw reis. Wanneer het tijd is om naar de luchthaven te gaan, brengt het hotel u waarschijnlijk gratis naar de luchthaven. NH hotel bij Schiphol is het bekijken zeker waard. Je kunt zo voordelig lang parkeren Schiphol.

 

Tip # 3 – Boek een shuttle in plaats van te parkeren op de luchthaven

In plaats van hoge kosten te betalen om op de luchthaven te parkeren, kunt u overwegen uw auto thuis te laten en een goedkope pendeldienst naar de luchthaven, een privéauto of een limousineservice te boeken. De meest kosteneffectieve keuze is een gedeelde ritshuttle waarmee meerdere passagiers die allemaal naar dezelfde luchthaven gaan, geld kunnen besparen door samen te rijden. Vooraf online reserveren is supereenvoudig en met vooraf vastgestelde prijzen weet u precies hoeveel u betaalt (in tegenstelling tot een taxi of een ritdienst).